Main menu

Wicked Wocky Wobble


Wicked Wocky Wobble ( in het Nederlands: Laat het niet vallen ) is een spel waar jij een wocky speelt genaamt Wallace die een boom tegenkomt waar opeens allemaal spullen uitvallen. Hij weet van niet van wie het is en probeert te zorgen dat de spullen niet kapot vallen door ze allemaal op te vangen. Als je met het spel begint dan zie je Wallace staan in een houding spullen op te kunnen vangen.  


Waar de pijl staat moet je de items laten vallen. Bij het eerste item beweegt het nog niet. Kan je dus gewoon heel snel naar het tweede item toerennen. Zodra je 2 items hebt begint de stapel te bewegen. Dan kan je dus niet zo snel maar naar de item toerennen. Dan valt de stapel om en ben je game over. Wat zijn de items die het meest voorkomen waard. Als je een item pakt dan hebben die verschillende waardes, ze hier op een rijtje.


    

80 punten 


 22 punten 


 

11 punten


    

111 punten 


 50 punten 


 35 punten


    

22 punten 


 11 punten 


Als je net met het spel begint dan zul je alleen maar items van 11 en 22 punten te zien krijgen, maar al als je 2 items te pakken hebt kan je items van 50 punten zien en later zelfs nog hoger. Hierboven staan een aantal veel-voorkomende items. Er zal nog meer uit te lucht vallen maar dat zul je dus pas kunnen zien als je wat meer items verzameld hebt.  


Dit is een spel waarmee je makkelijk 1000NP kan verdienen. Want je hebt maar 160 punten nodig om 1000NP te halen. De NP Ratio schommelt soms een beetje maar zo makkelijk is geld verdienen nu met dit leuke spel!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dagelijkse dingen

FacebookTwitter