Main menu

Snowmuncher

Dit is een best bekend spel op neopets. Het is niet zo moeilijk en je verdient en best veel NP bij. De hoeveelheid punten die je hebt kan je zien in het balkje rechts in het beeld scherm. Daar staat score, hoe dik je bent , hoeveel tijd je nog hebt en hoeveel levens je nog hebt.

 

Je moet tijdens het spel goed kijken hoe dik je bent want als je dikker bent dan 80 % moet je zo snel mogelijk een drankje zien te vinden. Als je een drankje ziet moet je die zoiso pakken anders heb je de kans dat je te dik word en dood gaat. Als je een drankje pakt dan word je 50 % minder dik.

 

 

Ook als je de code buuuurrrrrrrrp (4x een u en 8x een r) maar kijk wel uit, die kan je maar 1x in het hele spel gebruiken!!!

 

Als je een gekleurd blokje opeet krijg je 2 punten.Ook als je een blokje opeet en als er dan blokjes naar beneden kapot vallen krijg je ook extra punten. Er zijn ook groene edelsteentjes, als je die haalt krijg je 100 punten!.

 

 

Als je in level 2 bent krijg je ook een beest dat in ijs zit. Als je die naar beneden laat vallen komt er een paars edelsteentje uit. Maar kijk wel uit voor het beest dat is ontsnapt!!! als die je pakt ben je dood!! Als je een blokje op dat beestje laat vallen gaat hij dood. Voor het paarse edelsteentje krijg je maar liefst 200 punten!! Dus zeker de moeite waard om te pakken!

 

Er zitten ook steen blokken in het spel. Daar moet je 2x van eten voordat die weg gaan. Dus je kan die beter ontwijken anders zit je zo snel vol! Hoe verder je in het spel komt hoe meer verschillende kleuren blokken je krijgt en hoe meer stenen er in voor komen. Als je wilt stoppen met het spel kan je gewoon op stuur score klikken.

Je kan ook het spel pauzeren of het muziek af zetten of opnieuw spelen. Veel plezier met spelen en ik hoop dat je veel NP krijgt!!!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dagelijkse dingen

FacebookTwitter