Main menu

Shenkuu Warrior

Image

 

In dit spel ben je prinses Amira, boven op een berg moet zien te komen.

 

ImageAls je hebt spel begint sta je onderaan de berg. Onderin beeld zie je zo’n richt-ding, van daaruit kun je je touw richten. Richt met je muis naar links of rechts en klik om een touw te gooien naar een van de uitstekende rotspunten. Zodra je de rots raakt, ga je omhoog. Maar wanneer je op het hoogste punt bent, val je weer naar beneden, dus moet je voordat gebeurt snel een volgende rotspunt raken. Zo werk je jezelf omhoog.

 

Eerst zitten de rotspunten nog vlak na elkaar, maar hoe hoger je komt, hoe verder ze uit elkaar zitten. Maar dat hoeft geen probleem te zijn, als ze verder uit elkaar zitten kun je namelijk grotere afstanden in een keer afleggen. Eerst kom je langs een takachtige omgeving, daarna langs iets zandachtigs en tenslotte langs ijs. Als je helemaal bovenaan bent, in de wolken, heb je het gehaald en ga je naar het volgende level. Dat is precies hetzelfde, met als enige verschil dat de berg hoger is.

 

Hoe hoger je level, hoe hoger de berg en dus hoe moeilijker.

 

 

Nog een paar tips:

– het is het makkelijkst om in het midden te blijven. Als je rotspunten aan de zijkant neemt, vlieg je alle kanten op en kun je niet meer goed richten

 

– de eerste keer richt je vanuit het ding op de grond, daarna vanuit de prinses

 

– zorg dat je op het laatst zo ver mogelijk de wolken in schiet, want zo verdien je veel punten

 

– probeer een volgende rotspunt te raken op het moment dat je weer naar beneden aan het vallen bent. Het beste punt is wanneer je onderaan bijna uit beeld bent, maar zorg ervoor dat je niet te laat schiet!

 

Je kunt zelf bepalen op welk moment je stopt; kunst is om zoveel mogelijk punten te scoren natuurlijk!

 

 
 
 

Image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dagelijkse dingen

FacebookTwitter