Main menu

Rink Runner

In Ring renner moet je met je muis een schaatsende bruce besturen. Je moet in dit spel alle noten pakken in zo min mogelijk stappen. Als je op een bepaalde plaats op het ijs klikt dan schaatst de Bruce er heen. Je moet denken om de Kruisen() en de Mollen () want deze veroorzaken een valse noot. Er zijn 3 mensen die je zullen beoordelen.

 

Per ronde kun je 30 punten halen. Dus van elke Neopets 10 punten. Wanneer een noot rood wordt moet je snel zijn want dan verdwijnt de noot en dan gaat er punten af. wanneer je een Mol of een Kruis pakt gaan er 2 punten af.

In latere levels komen er ook gaten in het ijs en daar moet je mee oppassen! Val er niet in!

In level 1 kun je gemakkelijk 30 punten halen. In level 2 beginnen er gaten in het ijs te komen. Alhoewel deze nog niet zo groot zijn. Hier moet je in totaal 21 punten of hoger halen om naar de volgende level te gaan. In level 3 komen er nog meer gaten! in totaal 4. Hier moet je 22 of hoger halen. In leven 4 begint het ijs ok nog eens te bewegen! Dus probeer hier een beetje uittekijken dat je niet zinkt. Bij level 5 moet je 23 punten of hoger halen. Hierna komt er steeds een punt bij.

Het kan soms een beetje moeilijk zijn. maar als je een beetje trained dan kom je al heel ver Wink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dagelijkse dingen

FacebookTwitter