Main menu

Piramides

 

Het klassieke Piramide Patience, met een Verloren Woestijn stijl! Verwijder alle kaarten van de piramide en je kunt veel winnen!! Er zijn twee verschillende trofeeën te winnen, dus probeer die score te verhogen.

 

– Om een nieuw spel te beginnen hoef je alleen maar op de Speel Piramides knop te klikken! Je begint dan met een nieuwe piramide kaarten. Dit kost 50 NP per keer!

 

– Het doel van de game is om alle kaarten van de piramide te verwijderen door kaarten te kiezen die één hoger of één lager zijn dan de open liggende kaart die je van de stapel hebt getrokken (de ‘troef’). Als er bijvoorbeeld een 5 open ligt, dan moet je op een kaart in de piramide klikken die een waarde van 4 of 6 heeft. Die kaart wordt dan de nieuwe troefkaart en dan begin je weer opnieuw. Vergeet niet dat een aas zowel de hoogste als de laagste kaart kan zijn, dus op een aas kun je een 2 of een Heer spelen, en andersom!

 

– De game is afgelopen wanneer er geen kaarten meer op de stapel hebt om te trekken en je geen kaarten van de piramide meer kunt verwijderen, of wanneer je de hele piramide hebt leeg gemaakt! Wanneer je klaar bent, kun je op “Haal je Punten op” klikken om je punten te ontvangen. Hierdoor worden ook je totale score en je records bijgewerkt. En hier kan je ook weer trofeeën mee winnen!

 
LET OP: Er is een dagelijkse limiet van 5000 NP, maar je kunt voor niets de rest van de dag doorspelen wanneer je dit limiet bereikt hebt. Alhoewel je geen NP meer kunt krijgen voor deze games, zal een eventueel nieuw record wel worden toegevoegd aan de highscores tabel!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dagelijkse dingen

FacebookTwitter