Main menu

Petpet Cannonbal

 

Doel van het spel
De doel van het spel is om de petpet door de emmer te schieten met behulp van het kanon. Arme petpets!

 

Besturing
De besturing is erg simpel: Gebruik je pijltjestoetsen om het kanon omhoog en omlaag te bewegen, en schiet met de spatiebalk. Hoe langer je de spatiebalk indrukt, hoe harder de petpets afgeschoten worden. Hoe hoger je het kanon houd, hoe meer kracht je nodig hebt.

 

Punten
Het aantal punten dat je krijgt is gebaseerd op hoeveel keer je moet proberen de petpet door de emmer te schieten. Je begint met tien levens, en elke keer als je mis schiet, gaat er een leven af. Maar elke keer dat je een goed schot hebt, dan komt er weer een leven bij =D.

 

Gewicht
Al staat er bij de spelletjes dat het een actie spel is, toch is dat niet helemaal zo. Want je moet ook puzzelen, want je moet ongeveer kunnen uitrekenen in welke hoek je het kanon moet zetten, en hoe hard je moet schieten. Er komt nog een moeilijkheid bij: Niet elke petpet weegt evenveel. Zo is de lichtste petpet 0,8 kilo, en de zwaarste petpet is 1,5 kilo. Maar als je wat oefent lukt het vaak wel om in te schatten hoe het moet.

 

Levels
Na elke drie schoten die goed zijn, ga je naar het volgende level. Maar in ieder level gaat de emmer wat omhoog, het kanon gaat wat naar achter, en de krachtmeter gaat wat sneller. In de latere levels wordt dit erg lastig. Het spel eindigd als je 700 of meer punten hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dagelijkse dingen

FacebookTwitter