Main menu

Hasee Bounce

Bij dit spel speel je met Woogy (oranje Hasee) en Jimmi (paarse Hasee). Het is de bedoeling om zoveel mogelijk donutfruit te pakken te krijgen.

 

Op de spelpagina vertellen ze dat je met je muis moet heen en weer bewegen, en met een muisklik springt.

 

TIP: Spring met de Spatie-balk en beweeg heen en weer met de links/recht-toetsen.

Je hebt verschillende soorten donutfruit. De gele donut is de standaard donut.

 

Voor zover ik weet heb je deze soorten, met deze waarde:

Geel = 1

Blauw = 3

Groen = 4

Zilver = 5

Goud = 10

Geblokt = 12

Sponzig = 15

Brandend = 18

Vis = 20

Regenboog = 40

IJzig = 50

 

Deze waarde kan je ook verdubbelen.

Ik zal het proberen uit te leggen: Je laat bijvoorbeeld de oranje Hasee als eerste springen. Deze eet een gele en een zilveren donut. Vervolgens springt de paarse Hasee automatische ook, deze eet ook een gele donut. Dan zijn je punten als volgt: De eerst gele telt één keer (= 1 pnt.), de zilveren 2x (= 10 pnt.) en de tweede gele 3x (=3 pnt.) In één sprong heb je dan 14 punten verdient.

 

Behalve gekleurde donuts kom je ook letters tegen. Jimmi de paarse Hasee eet alleen paarse letters, Woogy de oranje Hasee alleen oranje. Deze letters worden gespaard in het woord ‘Hasee’ boven in je scherm. Iedere gegeten letter is 2 punten waard, en je krijgt 2 seconden extra tijd. Is het woord ‘Hasee’ vol, krijg je 20 bonusseconden. Zijn alle letters van dezelfde kleur, dan krijg je 40 bonusseconden.

 

Tot slot nog een cheat: ‘doughnutfruit’. Als je dit typt zodra de tijd bijna op is, wordt het hele tijdbalkje weer vol. Je kan deze cheat 1x per spel gebruiken. Dit is handig, want als je tijd op is, is het GAME OVER! Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dagelijkse dingen

FacebookTwitter