Main menu

Edna’s shadow

 

Ik zal jullie hier laten zien hoe je in het begin de levels kunt halen, en later waarop je moet letten. Aangezien de schaduw van Edna en Edna zelf op een gegeven moment (vanaf level 4) apart gaan, kan ik geen guidelijn maken om je te leiden. Dan wordt het te onoverzichtelijk voor jou, en véél te moeilijk voor mij 😉

 

Besturing: Pijltjes. Let er op dat Edna’s schaduw in de tegengestelde richting gaat. Dus als jij links drukt, gaat zij rechts. (Ze gaat wel gewoon naar boven als je naar boven drukt :P)

Doel: Verzamel de ingrediënten en breng ze naar de ketel.

Vijanden: Er zijn een paar vijanden in dit spel, deze kan je laten verdwijnen door spatiebalk te drukken. Dan krijg je een groeneblubber (zo noem ik het maar even) aanval. Als Edna tegen een vijand aankomt, bevriest ze. Dan moet je met Edna’s schaduw over Edna gaan, en dan leeft Edna weer. Dat geld ook andersom.

Levens: Als er 1 is bevroren door een vijand en de ander gaat ook dood, ben je dood en is het spel afgelopen. Game over. Je hebt verder dus geen levens!

Bonussen: Het groenelichtgevendeblubberrondje zorgt ervoor dat de vijanden voor eventjes bevriezen.

Het flesje met het rode spul erin, zorgt ervoor dat de richtingen worden omgedraait. Edna gaat de tegengestelde richting in, en Edna’s schaduw gaat goed. Het horloge, zorgt ervoor dat je 10 extra seconden hebt.

Ratio: 747 punten voor 1000np.

Cheats: edmoretime, als je hem echt nodig hebt gebruik hem dan. Maar het handigst is dat je hem bewaart voor het laatste level 😉

 

Level 1
Dit is een simpel level, omdat het het 1e level is. Zorg ervoor dat je de ingrediënten verzamelt, en volg de lijn.

 

 

Level 2
Hier komen de eerste vijanden voor, maak deze eerst dood en focus dan op de ingrediënten.

 

 

 

Level 3
Maak eerst het middelste (onderaan) blauwe vijand poppetje dood, en ga dan naar de ingrediënten.

 

 

 

Level 4
Hier gaan Edna en de schaduw van Edna apart, dus kan ik geen goede guidelijn meer tekenen. Ik heb wel een guidelijn getekend om te laten zien waar je het beste ze weer gelijk kan krijgen (dat is nodig om goed bij de ketel te komen).
Focus je eerst op Edna’s schaduw, verwijder daar de vijanden. Als Edna door een vijand is geraakt, kan je eventueel nog door de ketel heen 😉

 

 

 

Level 5
Ik heb alle obstakels verwijderd, om jou een beter beelt te geven en het overzichtelijker te maken. 
De plek die blauw omcirkelt is, laat zien hoe je Edna en haar schaduw weer gelijk kan krijgen.
Let op; In dit level komt de brein/hersenboom voor, deze kan je NIET dood maken. 
Level 6
Hier komen de ‘verwijderblokken’ voor, deze kan je verwijderen en daarvoor in de plaats krijg je een appel klokkenhuis waarvoor je 5 punten krijgt!
Er zijn hier een paar manieren om goed te komen, zoals op de afbeelding is laten zien. Maar je kan ook helemaal naar onder gaan (bij die viertal stenen) precies in het midden en dan gewoon het rechterpijltje indrukken dan zitten ze ook precies goed;) Ligt eraan wat je fijner vindt.
Het ziet er makkelijk uit, maar het kan moeilijk worden door de vele obstakels.
Level 7
Zoals je ziet weer lekker veel obstakels, het is niet héél moeilijk. Maar je moet het ook wel een beetje onder de knie hebben, de afbeelding laat weer zien hoe je het beste gelijk kunt komen. 🙂
Level 8
Dit is een heel makkelijk level, de obstakels staan niet heel erg moeilijk en je houdt heel veel tijd over. Zorg er gewoon voor dat je wel eerst alle vijanden doodt. En daarna kan je gewoon alle ingrediënten pakken.
Level 9
Dit is een best moeilijk level, omdat er veel manieren zijn om dood te gaan. Je moet alle verwijderblokken en vijanden verwijderen, en dan heb je vrijspel om in de goede positie te komen, wat hier ook niet echt een makkie is.
Ik heb op de afbeelding een lijn gezet, waarmee jij ongeveer kan kijken waar de Schaduw van Edna moet zijn, wil je gelijk staan voor de ketel.
Level 10
Je moet hier heel snel zijn, want je hebt snel een tijd te kort. Het is best een lastig level op het 1e gezicht, door de vele blokken! Maar zorg ervoor dat de blokken die op de afbeelding over zijn, vooral die omcirkelt zijn er nog zijn! 
Want hiermee kan je Edna en haar schaduw gelijk maken, anders lukt het niet.
Level 11
Dit is een lang level, let daar op! Om omhoog te scrollen druk op E, en om omlaag te scrollen druk op D.
Als Edna en de schaduw te ver van elkaar af zijn zie je hier wat je moet doen om ze gelijk te krijgen. Ga eerst naar beneden, zodat Edna komt waar ze nu ongeveer is op de afbeelding. Ga dan naar boven, totdat ze allebei weer gelijk zijn, en dan op naar de ketel!
Level 12
Easy-peasy! Gewoon alles verzamelen en verwijderen wat moet, maar onthoud dat het grijze blok dat op de afbeelding er nog is, naast Edna er blijft. Anders kan je niet gelijk komen!
Level 13
Hier kan je veel punten verdienen 🙂 Let erop dat je niet alle grijze blokken verwijdert, want die er nu nog zijn zorgen ervoor dat jij gelijk kan komen voor de ketel!
Level 14
Laatste level yay! Er zijn hier geen vijanden, alleen heel veel verwijderblokken. Je moet hier goed je eigen ogen gebruiken om gelijk te komen. 
Maar, als je de edmoretime cheat nog hebt, kan je hem nu gebruiken! Want als je hem gebruikt heb je extra veel tijd de verwijderblokken te verwijderen, waardoor je heel veel punten krijgt!
Gefeliciteerd 😉

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dagelijkse dingen

FacebookTwitter