Main menu

Dice-a-Roo

 

Dit spel kost 5 NP per spel. Dit is zeker de moeite waard.


Met een beetje mazzel loop je als snel weg met verschillende ‘foods’ of zelfs wel een negg of faerie.
De foods zijn per stuk zo’n 100 NP waard dus je haalt de spelletjes er zeker uit. Ook krijg je soms wel eens een loterijlot als kado. Ook altijd leuk!


Tip 1: Neem nooit de pot! Je haalt meestal meer winst door gewoon door te spelen. Die paar punten in de pot zijn niet de moeite waard. Blijf gewoon dobbelen.


Tip 2: Als je bij de zilveren dobbelsteen bent, ga dan via een andere pagina naar je inventory en stel de gewonnen prijzen even veilig door ze in je Safety deposit box te doen. Zo kunnen ze niet gestolen worden door de pant devil (of veranderd worden door dr sloth).


Alle dobbelstenen (links) die je ziet komen voor in elke kleur (zie rechts). De enige dobbelsteen waarvoor dit niet geld is de zilveren jackpot dobbelsteen.


 De pot word verhoogd met een aantal NP

 Je gaat naar de volgende dobbelsteen

 items als ‘foods’, neggs en faeries worden gegeven afhankelijk van de kleur dobbelsteen

 Er gebeurt helemaal niets

 Punten worden van de pot afgehaald

 De Jackpot!!

 Game over

 

 Lage aantal NP word gegeven. Geen items

 Iets meer Neopoints worden hier gegeven. Geen items

  Neopoints en ‘food’ items worden weggeven. Hoewel dit nergens word gemeld had ik bij deze dobbelsteen echter ook een Negg gekregen

 Neopoints en Neggs worden gegeven

 Neopoint en Faeries worden gegeven bij de zilveren dobbelsteen. Als je echter dit symbool ziet heb je de jackpot! Als je echt mazzel hebt dan word de jackpot ook nog eens met 10 vermenigvuldigd! Kijk wel uit want bij de zilveren dobbelsteen kan de pant devil ook dingen uit je inventory halen.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dagelijkse dingen

FacebookTwitter