Main menu

Crisis Courier

 

In Crisis Courier ben je een Yooyu die van King Altador een boodschap moet overbrengen. Je mag de objecten die in het veld staan niet raken. Je kan veranderen in 2 soorten Yooyu’s door op je linkermuisknop te drukken:

– Fire Yooyu  – Snow Yooyu

Er zijn ook beestjes ( Minitheuses ) Die kan je aanvallen. Je moet er gewoon doorheenlopen. Je hebt 2 vuur en 2 sneeuwsoorten

De Fire Yooyu kan alleen de fire Minitheuses aanvallen en de Snow Yooyu alleen de Snow Minitheuses. Als je een Minitheus aanvalt levert je dat 10 punten op.

Onderweg kan je traktatietassen tegenkomen:

De gele levert je 5 punten en de rode en blauwe leveren beide 10 punten maar de rode moet worden verzameld door de Fire en de blauwe door de Snow Yooyu.

Als je een level haalt krijg je bonuspunten. Bij level 1 honderd. Bij level 2 tweehonderd en bij Level 3 driehonderd enz.

Als je fruit verzameld ( dit kan pas vanaf het 2e level! ) Kan je Yooyu speciale dingen.

Als je dit fruit verzameld wordt je Yooyu fee:

Dan worden de gouden traktatietassen 20 punten waard. En je kan ook nog eens allebei de kleuren van de andere traktatietassem pakken. Het nadeel is dat je geen minitheuses kan aanvallen als fee en het duurt ook maar heel even!

Je kan door weer een ander stuk fruit Mutant worden:

Als Mutant Yooyu kan je allebei de soorten Minitheuses aanvallen. Handig als je een gangetje hebt waar veel verschillende zijn. Je kan de goude traktatietassen pakken maar als Mutant moet je de blauwe en rode ontwijken.

Aan het eind van het level kom je een paal tegen met dit symbool:

Je hebt bij dit spel 3 levens dan ben je Game Over.

De NP Ratio van dit spel is 0.65. Dat houdt in dat je per 100 punten 65 NP krijgt. Dus om het maximale 1000 NP te krijgen moet je ongeveer 1500 punten halen. Maar onthoud oefening baart kunst! Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dagelijkse dingen

FacebookTwitter